Bosrijk Vakantiepark in Gelderland

Vakantiepark Arnhem ligt in het bekende natuurpark de Veluwe. Geniet van deze prachtige bosrijke regio in Gelderland terwijl je bent omringd door vele gratis faciliteiten. 

Zwemmen in de open natuur

Ons vakantiepark in Gelderland is gelegen aan de rand van een schitterend natuurgebied. Je kunt op het park zwemmen in een mooi buitenzwembad dat bij slecht weer afgeschermd kan worden door een glazen overkapping. Je kunt hierdoor altijd genieten van heel veel zwemplezier midden in de natuur! Een ultieme vorm van ontspanning met al het groen om je heen. Heerlijk om een lekker verkoelende duik te nemen!

"De directe omgeving van Vakantiepark Arnhem is fantastisch. Je stapt zo de Veluwse bossen in." - Piet

Vakantiepark Gelderland - buitenzwembad

Gratis midgetgolfen op ons Vakantiepark in Gelderland

Kinderen vermaken zich prima op Vakantiepark Arnhem. Ze leven helemaal op in de natuur! Daarnaast staat er altijd een enthousiast animatieteam klaar. Er worden de leukste activiteiten georganiseerd op ons park. Van een groot schuimfestijn tot een spannend piratenavontuur! Ook populair is de grote airtrampoline. De kinderen kunnen hier urenlang op springen.

Tevens kun je op ons vakantiepark in Gelderland gratis een gezellig potje midgetgolfen met het hele gezin. Wie kan het beste het balletje raken ... of heeft het meeste geluk?

Vakantiepark Gelderland - midgetgolfbaan

Wie spot de als eerste een hertje?

Op de mooie Veluwe raak je niet snel uitgekeken. Maak met z'n allen een wandeling door de wisselende landschappen. Gemengde bossen, uitgestrekte heidevelden, grasvlakten en prachtige stuifzandlandchappen waar je heerlijk met je blote voeten doorheen kunt rennen. Tevens bevindt Vakantiepark Arnhem zich vlakbij Burgers' Zoo. Betreed hier het kleurrijke tropische regenwoud, struin door de woestijn of waan je in een prachtige onderwaterwereld. 

Boek ons vakantiepark in Gelderland

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0493-326977 of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!